Ako Hrvatska dobije Italiju vjerojatno će igrati protiv ove momčadi 29. lipnja!

Spektakl bi počeo od 18 sati!

BILD.BA | 24. LIPNJA 2024. | 00:17

Dramatičnim raspletom u skupini A Njemačka je završila na prvom mjestu sa sedam bodova, Švicarska na drugom s pet bodova, dok je Mađarska na trećem mjestu s tri boda. Škotska je s jednim bodom ispala. Sve to važno je i za Hrvatsku jer drugoplasirani iz skupine B, u kojoj se nalazi i momčad Zlatka Dalića, u osmini finala igra protiv drugoplasiranog iz skupine A.

U slučaju da Hrvatska pobijedi Italiju, a Albanija ne pobijedi Španjolsku, Hrvatska bi sigurno završila upravo na drugom mjestu. Tada bi joj protivnik u osmini finala Europskog prvenstva bila Švicarska, a termin odigravanja te utakmice jest 29. lipnja (subota) u 18 sati.

Sve je izglednije da će Hrvatskoj za prolazak u osminu finala u zadnjem kolu igrati samo pobjeda nad Italijom jer je slavlje Mađarske nad Škotskom značajno umanjilo šanse da Hrvatskoj i bod protiv Italije bude dovoljan.


Stoga je i poprilično izgledno da će protivnik Hrvatskoj, u slučaju da se plasira u osminu finala, biti upravo Švicarska.VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.