Nakon što su joj uništili plakate u Zagrebu oglasila se Ceca Ražnatović, evo što je poručila Hrvatima

FOTO: MONDO

Ceca je u Hrvatskoj 'persona non grata', a kada je to prvi put saznala nasmijala se i rekla kako ju to ne dira te da nija ni imala namjeru ikada putovati u Lijepu Našu.

BILD.BA | 12. VELJAČE 2024. | 13:24
IZVOR: Direktno.hr

Srbijanska pjevačica i udovica ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana,Svetlana Ceca Ražnatović planira održati koncert u Mariboru sredinom ožujka. Iako je Zagreb 116 kilometara udaljen od lokacije nastupa, billbordi s najavom našli su se i u glavnom gradu Hrvatske.

Plakati u Dubravi i na Laništu uništeni su odmah nakon postavljanja. "Ljubav za osobu koja je pošarala ovaj billboard u Zagrebu, trebalo ga je spaliti", jedan je od komentara na X-u.

Na društvenim mrežama se nakon toga pojavila još jedna snimka istog plakata, samo na drugoj lokaciji, a neki građani se pitaju zašto plakati uopće stoje u Zagrebu. "Što smo doživjeli da ovo moramo gledati usred Zagreba! I još na Laništu gdje ima puno branitelja", pita se.


Nakon ovih događaja oglasila se i Svetlana Ceca Ražnatović za srbijanski Blic. Ona tvrdi da Hrvati obožavaju njezin lik i djelo te da njezina glazba ne poznaje nacije i granice.

Persona non grata

"Ne dotiču me ekstremne manjine, a ponajmanje Albanci iz Hrvatske", rekla je pjevačica. Ranije je rekla da najviše Hrvata dolazi na njezine koncerte u Sloveniju. "Odmah da kažem, ja nemam nikakvu zabranu za Hrvatsku, to su dezinformacije", kazala je.

Ceca je u Hrvatskoj "persona non grata", a kada je to prvi put saznala nasmijala se i rekla kako ju to ne dira te da nija ni imala namjeru ikada putovati u Lijepu Našu.
Ako je suditi po njenim izjavama sada se čini se da je narodnjačka zvijezda prilično ublažila retoriku kada govori o našoj zemlji. Ranije je čak tvrdila i da dobro bira kojim rutama putuje samo kako bi izbjegla Hrvatsku, koju, tvrdila je, ne koristi ni u tranzitu.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Podržavate li Milanovićevu kandidaturu?
Da, svakako, on je super
Ne! Ovo je grozno što radi
Ma boli me briga
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.