Užas u Ljubuškom: Pripadnici GSS-a na nepristupačnom terenu pronašli tijelo mlađeg muškarca

FOTO: GSS LJUBUŠKI

O pronalasku je obaviještena PS Ljubuški, te se po završetku procedura pristupilo evakuaciji tijela

BILD.BA | 22. SVIBNJA 2023. | 13:34

Tijekom jučerašnjih planiranih aktivnosti vježbe na brdu Butorovica kod Ljubuškog, pripadnici GSS-a su uočili tijelo na nepristupačnom terenu.

O pronalasku je obaviještena PS Ljubuški, te se po završetku procedura pristupilo evakuaciji tijela. U akciji je sudjelovalo 14 pripadnika GSS Ljubuški i GSS Vitez.

Kako doznaje portal hercegovina.info riječ je o mlađoj muškoj osobi.


Na upit o slučaju oglasili su se i iz Tužiteljstva ZHŽ.

Dana 21.05.2023. godine PU Ljubuški je obavijestila dežurnog tužitelja Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu da su djelatnici GSS prilikom vršenja čišćenja staze i obilaska brda Buturovica, Ljubuški, na nepristupačnom terenu pronašli beživotno tijelo za sada neidentificirane osobe, a da je tijelo bilo u fazi raspadanja, o istom je izvješten mrtvozornik, djelatnik DZ Ljubuški, koji je konstatirao smrt NN osobe. Ovlaštene službene osobe su po nalogu dežurnog tužitelja obavile očevidne radnje i izuzele predmetne tragove radi potrebnih daljnjih vještačenja, dok će se na tijelu NN osobe po nalogu tužitelja izvršiti obdukcija dana 23.05.2023. godine. U predmetu će se nastaviti poduzimati sve potrebne istražne radnje u cilju utvrđivanja identiteta NN osobe i nastupanja smrti.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Je li vam žao što je ljeto skoro gotovo?
Da, mrzim i jesen i zimu
Svejedno mi je
Nije, ljeto je zapravo dosadno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.