Kolakušić žestoko izvrijeđao hrvatsku vlast, građane i oporbu: 'Čisti idiotizam'

'80 posto vas ne izlazi na europske izbore jer, vrlo inteligentno i zrelo, ne želite glasati za visoke plaće eurozastupnika', izjavio je..

BILD.BA | 10. LIPNJA 2024. | 15:26
IZVOR: HINA

Bivši eurozastupnik Mislav Kolakušić u ponedjeljak je nastavio s uvredama na račun aktualne hrvatske vlasti, ali i građana te oporbe.

"Čestitao bih građanima što su u Europski parlament poslali 12 HDZ-ovih i SDP-ovih zastupnika da tamo volontiraju", izjavio je u nedjelju navečer Mislav Kolakušić, te poručio kako su građani Hrvatske time rekli da idu u "čisti idotizam". Sutradan je nastavio s uvredama.

"Hvala svim građanima koji su jučer izašli na izbore za Europski parlament i dali svoj glas Pravu i Pravdi! Rezultati izbora u cijeloj Europi pokazuju da smo bili u pravu i da se većina Europe, one bogate, okreće suverenizmu. No, ne i siromašna i već poluprazna Hrvatska, Hrvatska se još jednom okrenula HDZ-u, apatiji i nihilizmu", ponovio je.


"Izabrati šest HDZ-ovaca, uz izlaznost od 20 posto, može samo narod u dubokoj narkozi. Dok Njemačka, Francuska, Austrija, Belgija, redom najbogatije države rade zaokret prema suverenizmu, Hrvati u stopostotnom iznosu glasaju za globalističke stranke, a 80 posto ih ne izlazi na europske izbore jer, vrlo inteligentno i zrelo, ne žele glasati za visoke plaće eurozastupnika", izjavio je.


Druga najsiromašnija članica Unije

"U isto vrijeme Hrvatska odumire jezivim stopama, struktura stanovništva se mijenja rapidnom brzinom, jedna smo od država s najgorom srednjeročnom perspektivom i druga najsiromašnija članica Unije", poručio je Kolakušić preko svoje stranice Građani za Mislava Kolakušića.

Peđa Grbin donio odluku o kojoj priča cijela Hrvatska: 'Više neću biti predsjednik SDP-a'

Ustvrdio je tada da će njegova stranka 'Pravo i Pravda' nastaviti zastupati 'suverenističke ideje koje danas pobjeđuju u velikim dijelovima bogate Europe, pa možda i hrvatski građani usput požele živjeti u zemlji dostojnoj čovjeka, a ne u korumpiranoj, polupustoj HDZ-ovoj privatnoj državi iz koje je u posljednjih deset godina pobjeglo pola milijuna ljudi', prenosi Direktno.hr.
VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.